Chrome krom prečaci - Hrvatski
Chrome krom prečaci - Hrvatski


IDOSKategorijaPrečacRadnja
31Windows i LinuxPrečaci adresne trakeUpišite pojam za pretraživanje, a zatim pritisnite Enter.Pretražuje pomoću zadane tražilice.
32Windows i LinuxPrečaci adresne trakeUnesite ključnu riječ za tražilicu, pritisnite razmaknicu, unesite pojam za pretraživanje, a zatim pritisnite Enter.Pretražuje pomoću tražilice koja je povezana s ključnom riječi.
33Windows i LinuxPrečaci adresne trakePočnite s upisivanjem URL-a, pritisnite tipku Tab nakon upita, unesite pojam za pretraživanje, a zatim pritisnite Enter.Pretražuje pomoću tražilice koja je povezana s URL-om.
34Windows i LinuxPrečaci adresne trakeCtrl + EnterDodajte www. i .com vašem unosu u adresnu traku i otvara URL koji je dobiven na taj način.
35Windows i LinuxPrečaci adresne trakeUpišite URL, a zatim pritisnite Alt + Enter.Otvara URL u novoj kartici.
36Windows i LinuxPrečaci adresne trakeCtrl + L ili Alt + DIstiče URL.
37Windows i LinuxPrečaci adresne trakeCtrl + K ili Ctrl + EPostavlja znak "?" u adresnu traku. Upišite pojam za pretraživanje iza upitnika da biste pretraživali pomoću zadane tražilice.
38Windows i LinuxPrečaci adresne trakeIstovremeno pritisnite tipke Ctrl i strelicu ulijevo.Premješta pokazivač na prethodni ključni pojam u adresnoj traci.
39Windows i LinuxPrečaci adresne trakeIstodobno pritisnite tipke Ctrl i strelicu udesno.Premješta pokazivač na sljedeći ključni pojam u adresnoj traci.
40Windows i LinuxPrečaci adresne trakeCtrl + BackspaceBriše ključni pojam koji se nalazi ispred pokazivača u adresnoj traci.
41Windows i LinuxPrečaci adresne trakeOdaberite unos na padajućem izborniku adresne trake pomoću tipki sa strelicama, a zatim pritisnite Shift + Delete.Briše unos iz vaše povijesti pregledavanja ako je moguće.
42Windows i LinuxPrečaci adresne trakePritisnite Page Up ili Page Down ako je prikazan padajući izbornik adresne trake.Odabire prvi ili posljednji unos na padajućem izborniku.
43Windows i LinuxPrečaci web-straniceCtrl + PIspisuje trenutačnu stranicu.
44Windows i LinuxPrečaci web-straniceCtrl + SSprema trenutačnu stranicu.
45Windows i LinuxPrečaci web-straniceF5 ili Ctrl +Ponovo učitava trenutačnu stranicu.
46Windows i LinuxPrečaci web-straniceEscPrekida učitavanje trenutačne stranice.
47Windows i LinuxPrečaci web-straniceCtrl + FOtvara traku za traženje.
48Windows i LinuxPrečaci web-straniceCtrl + G ili F3Traži sljedeće podudaranje s vašim unosom u traci za traženje.
49Windows i LinuxPrečaci web-straniceCtrl + Shift + G, Shift + F3 ili Shift + EnterTraži prethodno podudaranje s vašim unosom u traci za traženje.
50Windows i LinuxPrečaci web-straniceCtrl + F5 ili Shift + F5Ponovo učitava trenutačnu stranicu, zanemarujući sadržaj iz predmemorije.
51Windows i LinuxPrečaci web-stranicePritisnite Alt, a zatim kliknite vezuPreuzima odredište veze.
52Windows i LinuxPrečaci web-straniceCtrl + UOtvara izvor vaše trenutačne stranice.
53Windows i LinuxPrečaci web-stranicePovlačenje veze na traku oznakaSprema vezu kao oznaku.
54Windows i LinuxPrečaci web-straniceCtrl + DSprema trenutačnu web-stranicu kao oznaku.
55Windows i LinuxPrečaci web-straniceCtrl + Shift + DSprema sve otvorene web-stranice kao oznake u novu mapu.
56Windows i LinuxPrečaci web-straniceF11Otvara web-stranicu na cijelom zaslonu. Pritisnite F11 ponovo kako biste izašli iz prikaza na cijelom zaslonu.
57Windows i LinuxPrečaci web-straniceCtrl i + ili pritisnite Ctrl i okrećite kotačić miša prema gore.Povećava sve na stranici.
58Windows i LinuxPrečaci web-straniceCtrl i - ili pritisnite Ctrl i pomičite kotačić miša prema dolje.Smanjuje sve na stranici.
59Windows i LinuxPrečaci web-straniceCtrl + 0Vraća sve na stranici na uobičajenu veličinu.
60Windows i LinuxPrečaci web-straniceRazmaknicaPomicanje na web-stranici prema dolje.

* Görseller ve İçerik tekif hakkına sahip olabilir