chroom snelkoppelingen - nederlands - Chrome
chroom snelkoppelingen - nederlands - Chrome


IDOSCategorieSneltoetsActie
31Windows en LinuxSneltoetsen voor de adresbalkTyp een zoekterm en druk op Enter.Voert een zoekopdracht uit met uw standaardzoekmachine.
32Windows en LinuxSneltoetsen voor de adresbalkTyp een zoekwoord voor een zoekmachine, druk op de spatiebalk, typ een zoekterm en druk op Enter.Voert een zoekopdracht uit met de zoekmachine die aan het zoekwoord is gekoppeld.
33Windows en LinuxSneltoetsen voor de adresbalkBegin een URL voor een zoekmachine te typen, druk op Tab wanneer u hierom wordt gevraagd, typ een zoekterm en druk op Enter.Voert een zoekopdracht uit met de zoekmachine die aan de URL is gekoppeld.
34Windows en LinuxSneltoetsen voor de adresbalkCtrl+EnterVoegt www. en .com toe aan uw invoer in de adresbalk en opent de resulterende URL.
35Windows en LinuxSneltoetsen voor de adresbalkTyp een URL en druk op Alt+Enter.Opent de URL op een nieuw tabblad.
36Windows en LinuxSneltoetsen voor de adresbalkCtrl+L of Alt+DMarkeert de URL.
37Windows en LinuxSneltoetsen voor de adresbalkCtrl+K of Ctrl+EPlaatst een vraagteken (?) in de adresbalk. Typ een zoekterm na het vraagteken om een zoekopdracht uit te voeren met uw standaardzoekmachine.
38Windows en LinuxSneltoetsen voor de adresbalkDruk tegelijkertijd op Ctrl en de linkerpijl.Verplaatst uw muisaanwijzer naar het vorige woord in de adresbalk.
39Windows en LinuxSneltoetsen voor de adresbalkDruk tegelijkertijd op Ctrl en de rechterpijl.Verplaatst uw muisaanwijzer naar het volgende woord in de adresbalk.
40Windows en LinuxSneltoetsen voor de adresbalkCtrl+BackspaceVerwijdert het woord dat vóór de muisaanwijzer in de adresbalk staat.
41Windows en LinuxSneltoetsen voor de adresbalkSelecteer een item in het dropdown-menu van de adresbalk met de pijltoetsen op uw toetsenbord en druk vervolgens op Shift+Delete.Verwijdert indien mogelijk het item uit uw browsegeschiedenis.
42Windows en LinuxSneltoetsen voor de adresbalkDruk op Page Up of Page Down wanneer het dropdown-menu van de adresbalk zichtbaar is.Selecteert het eerste of het laatste item in het dropdown-menu.
43Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sCtrl+PDrukt uw huidige pagina af.
44Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sCtrl+SSlaat uw huidige pagina op.
45Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sF5 of Ctrl+RLaadt uw huidige pagina opnieuw.
46Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sEscStopt het laden van de huidige pagina.
47Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sCtrl+FOpent de zoekbalk.
48Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sCtrl+G of F3Vindt de volgende term die overeenkomt met uw invoer in de zoekbalk.
49Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sCtrl+Shift+G, Shift+F3 of Shift+EnterVindt de vorige term die overeenkomt met uw invoer in de zoekbalk.
50Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sCtrl+F5 of Shift+F5Laadt de huidige pagina opnieuw en negeert hierbij de content in het cachegeheugen.
51Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sDruk op Alt en klik op een linkDownloadt het doel van de link.
52Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sCtrl+UOpent de bron van de huidige pagina.
53Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sSleep een link naar de bladwijzerbalkSlaat de link op als bladwijzer.
54Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sCtrl+DSlaat uw huidige webpagina op als bladwijzer.
55Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sCtrl+Shift+DSlaat alle open pagina's op als bladwijzers in een nieuwe map.
56Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sF11Opent uw pagina in de modus Volledig scherm. Druk nogmaals op F11 om de modus Volledig scherm te verlaten.
57Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sCtrl en + of druk op Ctrl en scrol omhoog met uw muiswiel.Vergroot alles op de pagina.
58Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sCtrl en - of druk op Ctrl en scrol omlaag met uw muiswiel.Verkleint alles op de pagina.
59Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sCtrl+0Zet de content van de pagina terug naar de oorspronkelijke grootte.
60Windows en LinuxSneltoetsen voor webpagina'sSpatiebalkScrolt omlaag op de webpagina.

* Görseller ve İçerik tekif hakkına sahip olabilir