chroom snelkoppelingen - nederlands - Chrome
chroom snelkoppelingen - nederlands - Chrome


IDOSCategorieSneltoetsActie
1Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersCtrl+NOpent een nieuw venster.
2Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersCtrl+TOpent een nieuw tabblad.
3Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersCtrl+Shift+NOpent een nieuw venster in de incognitomodus.
4Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersDruk op Ctrl+O en selecteer een bestandOpent een bestand op uw computer in Google Chrome.
5Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersDruk op Ctrl en klik op een linkOpent de link op een nieuw tabblad op de achtergrond.
6Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersDruk op Ctrl+Shift en klik op een linkOpent de link op een nieuw tabblad en schakelt over naar het zojuist geopende tabblad.
7Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersDruk op Shift en klik op een linkOpent de link in een nieuw venster.
8Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersCtrl+Shift+TOpent het laatst gesloten tabblad opnieuw. Google Chrome onthoudt de laatste tien tabbladen die u heeft gesloten.
9Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersVersleep een link naar een tabbladOpent de link in het tabblad.
10Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersVersleep een link naar een leeg gedeelte in de tabbladstrookOpent de link op een nieuw tabblad.
11Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersSleep een tabblad uit de tabbladstrookOpent het tabblad in een nieuw venster.
12Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersSleep een tabblad uit de tabbladstrook naar een bestaand vensterOpent het tabblad in het bestaande venster.
13Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersDruk op Esc terwijl u een tabblad versleeptHierdoor keert het tabblad terug naar zijn oorspronkelijke positie.
14Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersCtrl+1 tot en met Ctrl+8Schakelt naar het tabblad op het gespecificeerde positienummer in de tabbladstrook.
15Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersCtrl+9Schakelt naar het laatste tabblad.
16Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersKlik met de rechtermuisknop op de knop 'Terug' of 'Vooruit' in de browserwerkbalk en houd de muisknop ingedrukt.Geeft uw browsegeschiedenis in het tabblad weer.
17Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersDruk op Backspace of druk tegelijkertijd op Alt en de linkerpijl.Gaat naar de vorige pagina in uw browsegeschiedenis voor het tabblad.
18Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersDruk op Shift+Backspace of druk tegelijkertijd op Alt en de rechterpijl.Gaat naar de volgende pagina in uw browsegeschiedenis voor het tabblad.
19Windows en LinuxSneltoetsen voor tabbladen en venstersDubbelklik op de lege ruimte in de tabbladstrook.Maximaliseert of minimaliseert het venster.
20Windows en LinuxFunctiesneltoetsen in Google ChromeAlt+F of Alt+E of F10Opent het Chrome-menu . Hiermee kunt u de instellingen in Google Chrome aanpassen en beheren.
21Windows en LinuxFunctiesneltoetsen in Google ChromeCtrl+Shift+BSchakelt de bladwijzerbalk in en uit.
22Windows en LinuxFunctiesneltoetsen in Google ChromeCtrl+HOpent de pagina 'Geschiedenis'.
23Windows en LinuxFunctiesneltoetsen in Google ChromeCtrl+JOpent de pagina 'Downloads'.
24Windows en LinuxFunctiesneltoetsen in Google ChromeShift+EscOpent het dialoogvenster 'Taakbeheer'.
25Windows en LinuxFunctiesneltoetsen in Google ChromeShift+Alt+TStelt de focus in op het eerste hulpprogramma op de browserwerkbalk. U kunt vervolgens de volgende sneltoetsen gebruiken om de werkbalk te gebruiken: Druk op Tab, Shift+Tab, Home, End, rechterpijl en linkerpijl om de focus te verplaatsen
26Windows en LinuxFunctiesneltoetsen in Google ChromeF6 of Shift+F6Hiermee wordt de focus verplaatst naar het volgende voor het toetsenbord toegankelijke deelvenster. Deelvensters zijn: Markeert de URL in de adresbalk. Bladwijzerbalk (indien zichtbaar) De content van de webpagina zelf (
27Windows en LinuxFunctiesneltoetsen in Google ChromeCtrl+Shift+JOpent de pagina 'Hulpprogramma's voor ontwikkelaars'.
28Windows en LinuxFunctiesneltoetsen in Google ChromeCtrl+Shift+DeleteOpent het dialoogvenster 'Browsegegevens wissen'.
29Windows en LinuxFunctiesneltoetsen in Google ChromeF1Opent het Helpcentrum op een nieuw tabblad (onze favoriet).
30Windows en LinuxFunctiesneltoetsen in Google ChromeCtrl+Shift+MSchakelen tussen meerdere gebruikers.

* Görseller ve İçerik tekif hakkına sahip olabilir